Start-ups

Je werkt in een Lifescience start-up waar hard gewerkt wordt aan een mooi innovatief product en de resultaten zijn hoopgevend. Investeerders zijn enthousiast en de organisatie groeit. Dat is ook de bedoeling, maar je merkt wel dat het steeds moeilijker wordt om iedereen aan te sturen en op de hoogte te houden. Iedereen bijpraten bij het koffieapparaat werkt nu al niet meer, laat staan als de organisatie nog groter wordt.

Steeds vaker maak je je zorgen hoe het nu verder moet. Niet zozeer op het inhoudelijke vlak, dat gaat wel lukken met al die experts, maar is jouw organisatie klaar voor verdere groei? Je weet dat goede communicatie essentieel is voor het bereiken van je doelen. Toch is er op dit moment weinig tijd en aandacht voor het ontwikkelen van soft-skills, want de nadruk ligt op de product ontwikkeling. Hoe zorg je ervoor dat je je mensen goed geïnformeerd, gemotiveerd en betrokken houdt? Hoe zorg je dat iedereen optimaal met elkaar samenwerkt? Hoe zorg je ervoor dat jullie de snelheid er in houden?

Ben jij CEO of management team lid van een start-up bedrijf en klinkt dit je allemaal bekend in de oren? Wacht dan niet totdat problemen ontstaan of groter worden, maar haal op tijd een expert in huis die een unieke combinatie van (team)coaching, training en consultancy aanbiedt die past bij jouw bedrijf.

Lees verder op de pagina services of neem contact op voor een oriënterend gesprek hoe MG Life Sciences jouw organisatie hierbij kan ondersteunen.

English