Persoonlijke ontwikkeling

Coaching hoeft niet alleen gericht te zijn op moeilijkheden en uitdagingen op je werk. Het kan ook zeer nuttig zijn om je op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen en als coach kan ik je daarbij helpen.

Voel jij bijvoorbeeld vaak onrust? Je moet van alles, maar je weet eigenlijk niet goed waarom en van wie dat eigenlijk moet.  Je wil wel nieuwe wegen inslaan, maar je weet nog niet welke. Ook hier is het belangrijk om jezelf goed te kennen zodat je keuzes kan maken voor jouw toekomst.

In een persoonlijk coachingstraject gaan we samen op zoek naar jouw dromen en hoe je die vorm kan geven. Jij doet het meeste werk, het is tenslotte jouw leven. Ik treed op als begeleider, stel vragen waardoor je nadenkt over je fundamentele behoeftes, je drijfveren en over de beren die op jouw weg lopen.

Ik ondersteun je in het stellen van haalbare doelen, het opruimen van belemmerende overtuigingen (die beren, dus) en het aanleren van nieuw gedrag dat je verder helpt. Verder leer ik je vooral om te “ont-moeten” en meer plezier te hebben in wat je doet.