Lifescience professionals

Je werkt in een complexe Life Science organisatie en merkt dat goed samenwerken en communicatie een uitdaging is. Je baas of collega’s hebben vaak een andere culturele achtergrond en helaas spreek je elkaar slechts af en toe “face-to-face”. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen en steeds beter worden. Wat kan jij (anders) doen om nog effectiever te zijn?

Je wil graag doorgroeien in de organisatie, maar je weet niet zo goed hoe je dit aan moet pakken. Je geeft aan dat je klaar bent voor een volgende stap, maar wordt niet gevraagd of afgewezen. Wat kan je (anders) doen?

Je bent niet helemaal tevreden met je huidige baan en wil graag iets anders doen, maar je weet niet precies wat? Je vindt veel verschillende dingen leuk, maar kan niet kiezen. En als je het wel weet, hoe bereik je dan die ideale baan?

Bij al dit soort vragen heb je baat bij een persoonlijk coaching traject. Tijdens individuele gesprekken treed ik op als mentor en coach, stel vragen waardoor je nadenkt en uitgedaagd wordt. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke motivaties, valkuilen en overtuigingen. Je zal veel leren over jouw persoonlijke communicatiestijl en hoe je die effectiever in kan zetten. Daarnaast deel ik veel van mijn eigen kennis en ervaringen, en je kan mij gebruiken als spiegel en klankboord. Ik ben gewend te werken met wetenschappelijk en praktisch ingestelde mensen en mijn stijl is direct en niet zweverig.

Lees verder op de pagina services of neem contact op voor een oriënterend gesprek over een persoonlijk coachtraject.

English